Projecten

Deltae Innovation Solutions B.V. is altijd opzoek naar nieuwe wateruitdagingen om een innovatieve oplossing voor te ontwerpen. Tot nu toe heeft Deltae diverse oplossingen tegen waterproblemen en klimaatverandering ontwikkeld én uitgevoerd. Hieronder worden enkele projecten nader toegelicht.

Delta X watertank

De Delta X is dé watertank van de toekomst. De Delta X dient als oplossing voor infiltratie- en retentiedoeleinden. Anders dan andere conventionele waterbassins is de Delta X een innovatieve ondergrondse watertank. Met de Delta X wordt dus kostbare ruimte bespaard, die weer kan worden gebruikt voor landbouw, pottenvelden of kassen. De Delta X is een sterk en stabiel waterreservoir. Zo is de Delta X bestendig tegen verkeersklasse 60. De Delta X beschikt over 98% netto rendement inhoud en is in alle maten leverbaar. Een ander voordeel is dat het onderhoud van de Delta X eenvoudig uit te voeren is. Het water kan worden gebufferd tijdens piekbuien en bewaart blijven in tijden van droogte. Daarnaast zijn de onderdelen recyclebaar, waardoor de Delta X watertank nog meer bijdraagt aan de totale CO2-reductie. Tenslotte vereist de aanleg van de Delta X geen intensieve inspanning en tijd.

Een watertank nodig voor uw landbouwbedrijf? De voordelen van de Delta X op een rijtje:

  • Sterk en multifunctioneel
  • Ruimtebesparend
  • Simpel en modulair
  • Voorkomt waterproblemen
  • Recyclebaar
  • Bestendig tegen verkeersklasse 60

Wilt u graag meer informatie over de Delta X?
Neem dan gerust contact met ons op!

Circulair knooppunt

Door het circulaire knooppunt, ontworpen door Deltae Innovation Solutions B.V., is het mogelijk om een modulair vakwerk te creëren. Onderdelen kunnen als het ware op hun plaatst ‘geklikt’ worden. Dit zorgt voor minimale inspanning en maakt complexe verbindingen overbodig. Daarnaast is het knooppunt toegepast in de Delta X en kan het gebruikt worden voor het herontwerpen van infrastructuur zoals bruggen.

Corsospuwer

De Corsospuwer is een innovatieve en creatieve oplossing tegen wateroverlast. Dankzij de Corsospuwer leidt regenwater niet het riool in, maar spuwt dit je tuin in. Hierdoor wordt druk op het riool verminderd en voorkomt de Corsospuwer ondergrondse verstoppingen, wat de kans op wateroverlast verkleind. Via de Corsospuwer wordt regenwater opgevangen dat kan worden hergebruikt voor het onderhoud van de tuin. Hierdoor wordt bewust met schoon regenwater omgegaan en drinkwater bespaard.

Bent u geïnteresseerd in de Corsospuwer? Neem een kijkje op de website: